Kulunvalvontajärjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmät


Käyttäjäystävällisyys

Kulunvalvontajärjestelmä takaa käyttäjälleen turvallisen, käyttäjäystävällisen sekä vaivattoman tavan hallita kiinteistössä kävijöitä. Monipuoliset lisäominaisuudet takaavat järjestelmän soveltuvuuden erilaisiin käyttökohteisiin, lähtien yhden oven valvonnasta aina vaativiin, laajoihin kohteisiin. Ohjelmisto rakentuu ohjelmistomoduleista, jotka valitaan käyttäjän tarpeiden mukaan. Moduleja ovat esim. kulunvalvonta, työajanseuranta, ryhmä- ja jatko-ohjaus, ruokalaseuranta, graafinen ovivalvonta- ja ohjaus.

Osa kulunvalvontajärjestelmistä on mahdollista integroida mm. rikosilmoitinjärjestelmään, videovalvontajärjestelmään sekä rekisterikilpitunnistukseen.


Mekaanisesta sähköiseen lukitukseen

Kulunvalvonnan avulla voidaan korvata mekaaniset avaimet sähköisillä tunnisteilla. Näin mekaanisten lukkojen uudelleensarjoitus saadaan yksinkertaiseksi ja edulliseksi. Kulunvalvontajärjestelmän suurimpia etuja on se, että kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa järjestelmästä ja uusi voidaan antaa käyttäjälle ilman avainten sarjoituksia.
 

Kulunvalvonta osaksi työajanseurantaa

Kulunvalvontaan liittyy erilaisia ohjelmistosovelluksia, joista kootaan kuhunkin tarpeeseen tarvittava ohjelmistokokonaisuus. Kulunvalvontaohjelmistoon on joissain tapauksissa mahdollista liittää myös työajanseurantaohjelmisto lisäsovelluksineen. Näissä tapauksissa sekä kulunvalvonnassa, että työajanseurannassa voidaan käyttää hyväksi samaa henkilörekisteriä ja samoja tunnisteita.

Kysy lisää!